Weggeweest, maar nu weer terug

Ik hoor je bijna ‘ja ja’ denken, maar nee nu echt. Mijn afwezigheid op Mocktales had simpelweg een reden of eigenlijk twee; het leven met twee onder twee en een veel te drukke manlief met werk- en studiedingen. Het was een uitdaging kan ik je zeggen! Beide meisjes zijn flink gegroeid in hun mentale ontwikkeling. Bracht lekker veel drama met zich mee, huilbuien, niks willen eten (betekent veel stress bij mama), niet slapen and so on … hoe dan ook, nu rust in de toko. Dus er is weer tijd, en nog belangrijker energie, om me weer te storten op het schrijven wat ik enorm heb gemist. Dus lieve peeps hier zijn we dan weer. Terug van weggeweest. Hello! Fijn om er weer te zijn.

Stilzitten ho maar

De afgelopen weken probeerde ik voornamelijk overdag tevergeefs achter de computer te kruipen. In de avond kon ik dat niet meer opbrengen. Was maar al te blij dat ik mijn bed (eindelijk) zag. Op papier kwam er niet veel te staan, maar helemaal stilgezeten heb ik niet. Ik heb na kunnen denken over Mocktales en wat ik er mee wil doen. Ik startte dit om mijn moederschap vast te leggen en te delen met mensen die het leuk vinden om te lezen, tips en herkenning zoeken en mama’s (to-be) een hart onder de riem te steken. Door alle lieve en leuke reacties, likes en volgers stelde ik mijn doel voor Mocktales steeds meer bij. Het wordt groter en groter. Al die positiviteit werkt echt heel motiverend en best verslavend.

Doelen bijstellen

Natuurlijk leuk al die wilde ideeën, maar een aantal blijven voorlopig nog even op de plank liggen, omdat ik er simpelweg de tijd nog niet voor heb. En als ik iets doe, dan wil ik het ook echt goed doen. Dus voor nu gewoon lekker bloggen over persoonlijke ervaringen en dingen die ik leuk vind. Mochten er tussendoor gaatjes vrijkomen, dan werk ik mijn doelen verder uit incluis planning. Mocht je in de tussentijd iets willen lezen over een bepaald onderwerp, heb je een vraag of wil je gewoon iets kwijt, laat het dan even weten met een berichtje hieronder. Vind ik altijd leuk!

Ik heb er in ieder geval weer erg veel zin in en ik hoop jullie ook!

1 Reactie

Laat een bericht achter